Πώληση Γκαρσονιέρα, Maputo, Maputo City, Μοζαμβίκη, Avenida Julius Nyerere 130

Πώληση - Cod. 28162

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 7

Βρίσκεται στην περιοχή Polana, στην καρδιά του Μαπούτο, το κτίριο Julius Nyerere 130 βρίσκεται στις πιο επιθυμητές περιοχές της πόλης. Μια προνομιακή περιοχή για να ζήσουν, που εξυπηρετείται από άριστη πρόσβαση και κοντά σε ό, τι είναι σημαντικό.

Το κτίριο Julius Nyerere είναι η τελευταία επιχείρηση που προωθούνται και κατασκευάστηκε από Teixeira Duarte στη Μοζαμβίκη, ένα έργο που επωφελείται από την εμπειρία και τη δύναμη που αποκτήθηκαν από τον Όμιλο για περισσότερο από 90 χρόνια actividade.Ao σε όλη την ιστορία της, Teixeira Duarte χτίστηκε μια εικόνα της ευθύνης και αρμοδιότητας, ενισχύεται από τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της.

Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά, το κτίριο αποτελείται από έναν πύργο 24 ορόφων. Για την άνεση των κατοίκων του, Julius Nyerere 130 έχει στο ισόγειο του εμπορικού και ειδικό χώρο στάθμευσης. Με την υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα Frederico Valsassina, το κτήριο συνδυάζει μια ποικιλία υλικών, με το εσωτερικό προστατευμένο από την έκθεση στον ήλιο από ένα πάνελ σκίασης.

Σε Julius Nyerere 130 έχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Η συγκυριαρχία προσφέρει πισίνα με χώρο ηλιοθεραπείας, αποδυτήρια και χώρους για γυμναστήριο, παιδικό κλαμπ, σαλόνι και καθιστικό.
Όλες οι περιοχές ενσωματωθεί σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο της ζωής.

Ο σύγχρονος του Julius Nyerere 130 αποκαλύπτεται στη σύγχρονη φινιρίσματα που χαρακτηρίζουν τους κοινόχρηστους χώρους και το εσωτερικό των διαμερισμάτων. Σε αυτούς τους χώρους, η προσεκτική επιλογή των υλικών και των ευφυών περιοχές διανομής σας επιτρέψει να αναδημιουργήσει μια ποικιλία από άνετα δωμάτια με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, που συνδυάζονται άψογα με το στυλ σας.

ευγενή επιστρώσεις:
μαύρο γρανίτη Impala?
Sucupira ξύλο?
Ξυλουργικές λάκα?
κρυσταλλικό γυαλί.
κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια?
πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σχεδιαστών?
μπάρμπεκιου?
Κλιματισμός?
πόρτα υψηλή ασφάλεια?
σύστημα παρακολούθησης βίντεο?
Ομάδα έκτακτης ανάγκης.

Την αξία που προσδιορίζεται μετά την επαφή και επίσκεψη στην επιχείρηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB