Πώληση Βίλα, Ponta Do Ouro, Maputo, Μοζαμβίκη, Mar e Sol Complex

Πώληση - Cod. 41356

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: Bois

Φημισμένο σπίτι με πόδια στην άμμο σε ένα ασφαλές συγκρότημα πολυτελείας

Καλωσορίσατε στον παράδεισο.
Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα λίγα σπίτια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην παρθένα παραλία Ponta Do Ouro. Η τεράστια επιπλωμένη βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα στον απέραντο αμμώδη κόλπο όπου το γαλάζιο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού καλωσορίζει τις γελοιογραφίες των δελφινιών μπροστά στα μάτια σας και τις ουράνιες ανατολές του ηλίου. Μέγιστη χαλάρωση με άνεση και αφοσιωμένο προσωπικό στο σπίτι.
Πλήρως ανακαινισμένο πριν από 3 χρόνια και πωλείται πλήρως επιπλωμένο, το ακίνητο ανήκει στο μοναδικό πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Ponta do Ouro. Το εξαιρετικά ασφαλές θέρετρο αποτελείται από μεγάλες πολυτελείς ξύλινες βίλες συγκυριαρχίας που βρίσκονται σε έναν καταπράσινο τροπικό αμμόλοφο. Βρίσκεται μόλις 1 ώρα από το Μαπούτο, 6 ώρες από το Γιοχάνεσμπουργκ και 4 ώρες από το Ντέρμπαν, το Mar e Sol προσελκύει κατοίκους και τουρίστες, προσφέροντας την ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα μέσω ενοικιάσεων, τα οποία διαχειρίζεται πλήρως το συγκρότημα κατοικιών.
Με δυνατότητα φιλοξενίας 9 ατόμων, η βίλα προσφέρει ένα μεγάλο σαλόνι / κουζίνα "ενιαίας διαρρύθμισης" με άμεση πρόσβαση στην προστατευμένη βεράντα περίπου 120 τ.μ., 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Τα περισσότερα από τα δωμάτια είναι επιπλωμένα για να μεγιστοποιήσουν τη θέα 180 μοιρών και να απολαύσουν τον αέρα της θάλασσας και τον ήχο των κυμάτων.
- Κουζίνα εξοπλισμένη με 3x ψυγεία, φούρνο αερίου και πάγκους 2x που προσφέρουν ευρύχωρο χώρο για την προετοιμασία οικογενειακών δείπνων
- σαλόνι τηλεόρασης με μεγάλους καναπέδες, τηλεόραση, δορυφορική τηλεόραση με συρόμενες πόρτες στη βεράντα με θέα στη θάλασσα
- 4 υπνοδωμάτια συμπεριλαμβανομένων 2 με θέα στη θάλασσα (3 υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και ένα υπνοδωμάτιο με 3x μονά κρεβάτια).
- 2 μπάνια, ένα από τα οποία είναι ενσωματωμένο στο κυρίως υπνοδωμάτιο
- Μεγάλος χώρος αποθήκευσης σε όλα τα υπνοδωμάτια
- Απαλή διακόσμηση σε αρμονία με το περιβάλλον
-Τεράστια βεράντα με τραπέζι φαγητού 8 ατόμων, σαλόνι βεράντας 10 ατόμων, μπαρ με θέα στη θάλασσα, ξαπλώστρες και ειδικό χώρο μπάρμπεκιου
- Υπαίθριο ντους και απευθείας ασφαλής ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία
- Κλιματισμός σε όλο το σπίτι
- Το προσωπικό του σπιτιού αφιερωμένο στη βίλα πλήρους απασχόλησης
- Αφιερωμένος χώρος στάθμευσης, φυλασσόμενο συγκρότημα με 24ωρο φύλακα
- Boat House ανεξάρτητα από τη βίλα για αποθήκευση όλων των παιχνιδιών (τζετ σκι, κουπί, kite surf ... κλπ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB