Πώληση Οικόπεδο, Ponta Do Ouro, Maputo, Μοζαμβίκη, Ponta Do Ouro

Πώληση - Cod. 38335

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 145 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 145

«Το μοναδικό πολυτελές συγκρότημα που βρίσκεται στην κύρια παραλία του Ponta Do Ouro»

Το Mar e Sol Complex βρίσκεται στην κεντρική παραλία του Ponta D 'Ouro στη νότια Μοζαμβίκη και είναι ένα πολυτελές συγκρότημα διακοπών και κατοικιών που φιλοξενεί τόσο τους τουρίστες όσο και τους κατοίκους. Τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά απαλώνουν απαλά την ακτογραμμή, ενώ τα δελφίνια μύτης μπουκαλιών αναδύονται στην επιδερμίδα στο άκρο του φυσικά προστατευμένου κόλπου. Το συγκρότημα βρίσκεται σε πυκνή πλούσια δάση με αμμουδιές με θέα που εκτείνεται ατέλειωτα μέχρι την ακτογραμμή και έξω από τον ήρεμο υποτροπικό ωκεανό.

Το συγκρότημα αποτελείται από μεγάλες και άρτια εξοπλισμένες πολυτελείς ξύλινες βίλες που βλέπουν προς την ακτή, με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν αυτόνομη κουζίνα, ιδιωτικά μπάνια, καθώς και ευρύχωρα καταγάλανα καταγάλανα καταστήματα, πισίνες και πολυτελείς ανέσεις σε κάθε μονάδα. Το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό παράκτιο θέμα διατηρώντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και συντήρησης από την φιλική και αποτελεσματική φιλοφρόνηση του τοπικού προσωπικού. Εκτός από τις ενοικιάσεις καταλυμάτων διακοπών, το Mar e Sol Complex προσφέρει στους δυνητικούς επενδυτές την ευκαιρία να αγοράσουν την πρώτη ακίνητη περιουσία που βρίσκεται σε μία από τις πιο αποδοτικές και καθιερωμένες εξελίξεις στην περιοχή.

Σε απόσταση μόλις 1 ώρας από το Μαπούτο, 6 ώρες από το Γιοχάνεσμπουργκ και 4 ώρες από το Durban, η Mar e Sol Tourism and Condominium Development προσφέρει τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κερδοσκόπους μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσουν τις χαλαρωτικές θεαματικές στιγμές και να επενδύσουν σε μια μακροπρόθεσμη σταθερή επιχείρηση που προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις και παθητικό εισόδημα μέσω ενοίκων, εφόσον απαιτείται. Οι εγκρίσεις της Κεντρικής Τράπεζας και της Κεντρικής Τράπεζας, καθώς και τα πλήρη δικαιώματα, παρέχουν στους επενδυτές διαρκή σταθερότητα και εγγυημένες αποδόσεις για μεταπωλήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB