Ενοικίαση Μονοκατοικία, Ibo Island, Cabo Delgado, Μοζαμβίκη, Bairro Cimento

Ενοικίαση - Cod. 42493

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 280 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 1

Casa Vieira (πρώην Banco Nacional Ultramarino)
Όμορφο αντιπροσωπευτικό αποικιακό σπίτι που έχει ανακαινιστεί το καλοκαίρι του 2019 και του 2020 με νέα στέγη, μοντέρνο ηλεκτρικό ρεύμα, νέο μπάνιο και κουζίνα. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο με ιστορικά έπιπλα, ωραία διακόσμηση με έργα σύγχρονης τέχνης και είναι εξοπλισμένο με 6 κρεβάτια. Τα μεγάλα δωμάτια δίνουν χώρο για μεγαλύτερες συναντήσεις και η βεράντα στην πίσω αυλή προσφέρει όμορφη θέα στον κήπο στο ηλιοβασίλεμα. Αυτό το εξαιρετικό σπίτι εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και μια ονειρική τοποθεσία. Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Πολύς χώρος για όλη την οικογένεια ή τον οργανισμό σας σε ένα ιστορικό αντιπροσωπευτικό σπίτι.

Βασικά δεδομένα
Καθιστικός χώρος: 280τμ
Βεράντα κήπου: 90τμ
Εμβαδόν οικοπέδου: 1.300τμ
Αριθμός δωματίων: 9
Υπνοδωμάτια: 4 (6 κρεβάτια)
Μπάνια: 1
Κουζίνα: 1
Γραφείο: 1
Σαλόνι/Τραπεζαρία: 1
Έτος κατασκευής: 18ος αιώνας
Κατάσταση: ανακαινισμένο 2019/2020
Ρεύμα: Μέσα, έξω καινούργιο εξοπλισμένο
Νερό: 100.000 λίτρα καζανάκι με αυτόματη αντλία

Το Casa Vieira ανήκει στην ίδια οικογένεια από το 1989 και ήταν στο παρελθόν το επίσημο παράρτημα της Banco Nacional Ultramarino (BNU) από το 1920 έως το 1931. Σύμφωνα με ιστορικά έγγραφα από το 1885, το σπίτι χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο και παλαιότερα ως δικαστικό μέγαρο.

Το σπίτι διαθέτει μεγάλο κήπο με 2 εξοπλισμένες αποθήκες, εκ των οποίων η μία μπορεί να μετατραπεί σε μπάνιο με ντουζιέρες. Μια δεξαμενή χωρητικότητας 100.000 λίτρων γεμίζει την εποχή των βροχών μέσω του συστήματος ύδρευσης της οροφής. Μια αυτόματη υδραυλική αντλία μετρά τη στάθμη του νερού σε μια ξεχωριστή δεξαμενή νερού 1000L και γεμίζει αυτό το δοχείο τακτικά. Η δεξαμενή εξασφαλίζει παροχή νερού υψηλής πίεσης για τον νεροχύτη της κουζίνας, τον νεροχύτη του μπάνιου συμπεριλαμβανομένης της τουαλέτας και του ντους.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με δύο ψυγεία, υλικά μαγειρέματος και πιάτα. Τα υπνοδωμάτια έχουν 6 κρεβάτια και πέντε νέα στρώματα

Από το σπίτι χρειάζεστε 20 μέτρα για να περπατήσετε στην παραλία, 50 μέτρα για να περπατήσετε μέχρι το Ibo Island Lodge και περίπου 500 μέτρα για να περπατήσετε στο κέντρο του Ibo με καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB